Kategoriat
Alekori Lasketteluvälineet Twintip Sukset Vapaalaskusukset Lasten Laskettelusukset Naisten Sukset Laskettelusiteet Laskettelumonot Laskettelusauvat Kypärät Laskulasit Suksipussit ja Laukut Laskettelureput Voiteet Tarvikkeet Laskuvaatteet Pipot Lippikset Reput Oakley Aurinkolasit LahjakortitVölkl Step Jr. Twintip sukset 14-15

Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15
Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15
Ennakkotilaustuote

Hinta: 209,00 €

Klarna Klarna osamaksulla 8,95 €/kk
 
 
 
 
 
 
 

Völkl Step Jr. on edullinen lasten twintip suksi joka on rakennettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin aikuisten sukset. Step Jr. sopii kaikentasoisille laskijoille ja toimii hyvin sekä rinnelaskussa, että snowparkin hyppyreissä ja reileissä. Suksessa on ns. full rocker muoto joka tekee suksesta kevyemmän tuntuisen ja helpottaa kääntämistä. Oheinen kuva havainnollistaa full rocker rakennetta. 

  • Laadukas ja kestävä puuydinrakenne
  • Full RockerSiteiksi Step Jr:n kanssa soveltuvat Marker M 7.0 Free, Tyrolia SX 7.5 AC  ja hieman kokeneemmille ja painavemmille laskijoille Marker Free Ten. Siteen valintaan vaikuttavat laskijan paino sekä taitotaso. Huomaathan, että ostaessasi suksipaketin (sukset+siteet) saat huomattavan alennuksen siteiden hinnasta sekä ilmaisen siteiden asennuksen!

Siteen asennusta ja säätöä varten tarvitsemme laskijan painon sekä monon pohjan pituuden millimetreinä (lukee pohjassa tai kyljessä tai voit itse mitata). Voit ilmoittaa laskijan painon ja monon pohjan pituuden oheisessa lisätiedot kentässä!

UUTISET

17.09.2014 16:11

Syksyn uutuuksien saapumisajoista. Armada, Line, Saga jne.

Olemme lisänneet osan syksyn uutuustuotteista näkyville verkkokauppaan. Osa tuotteista on myös mahdollista ennakkotilata.
Lue lisää