Kategoriat
Lasketteluvälineet Twintip Sukset Vapaalaskusukset Lasten Laskettelusukset Naisten Sukset Laskettelusiteet Laskettelumonot Laskettelusauvat Kypärät Laskettelulasit Suksipussit ja Laukut Laskettelureput Voiteet Tarvikkeet Lasketteluvaatteet Pipot Lippikset Reput Oakley Aurinkolasit Lahjakortit Suosituimmat Tuotteet AlekoriVölkl Step Jr. Twintip sukset 14-15

Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15
Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15
Ennakkotilaustuote

Hinta: 209,00 €

Klarna Klarna osamaksulla 8,95 €/kk
 
 
 
 
 
 
 

Völkl Step Jr. on edullinen lasten twintip suksi joka on rakennettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin aikuisten sukset. Step Jr. sopii kaikentasoisille laskijoille ja toimii hyvin sekä rinnelaskussa, että snowparkin hyppyreissä ja reileissä. Suksessa on ns. full rocker muoto joka tekee suksesta kevyemmän tuntuisen ja helpottaa kääntämistä. Oheinen kuva havainnollistaa full rocker rakennetta. 

  • Laadukas ja kestävä puuydinrakenne
  • Full RockerSiteiksi Step Jr:n kanssa soveltuvat Marker M 7.0 Free, Tyrolia SX 7.5 AC  ja hieman kokeneemmille ja painavemmille laskijoille Marker Free Ten. Siteen valintaan vaikuttavat laskijan paino sekä taitotaso. Huomaathan, että ostaessasi suksipaketin (sukset+siteet) saat huomattavan alennuksen siteiden hinnasta sekä ilmaisen siteiden asennuksen!

Siteen asennusta ja säätöä varten tarvitsemme laskijan painon sekä monon pohjan pituuden millimetreinä (lukee pohjassa tai kyljessä tai voit itse mitata). Voit ilmoittaa laskijan painon ja monon pohjan pituuden oheisessa lisätiedot kentässä!

UUTISET

14.10.2014 15:00

Skiexpo / Boardexpo lippuja ilmaiseksi!

Haluatko Skiexpo / Boardexpo lipun? Jaamme sisäänpääsyyn oikeuttavia kutsukortteja (arvo 18€) asiakkaillemme. Saat lipun kirjoittamalla pyynnön ostoskorin erityistoiveet kenttään tilausta tehdessäsi.
Lue lisää
ProsperCart® verkkokauppaohjelmisto