Kategoriat
Oakley Aurinkolasit Vaatteet Tarrat Alekori TALVI Pipot Lasketteluvaatteet Lasketteluvälineet Twintip Sukset Lasten Laskettelusukset Laskettelusiteet Laskettelumonot Laskettelusauvat Laskettelukypärät Selkäpanssarit Suksipussit ja Laukut LaskettelulasitVölkl Step Jr. Twintip sukset 14-15

Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15
Völkl Step Jr. Twintip sukset 14-15
Varastossa: 1 kpl
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Hinta: 129,00 € (209,00 €)

Klarna Klarna osamaksulla 8,95 €/kk
 
 
 
 

Völkl Step Jr. on edullinen lasten twintip suksi joka on rakennettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin aikuisten sukset. Step Jr. sopii kaikentasoisille laskijoille ja toimii hyvin sekä rinnelaskussa, että snowparkin hyppyreissä ja reileissä. Suksessa on ns. full rocker muoto joka tekee suksesta kevyemmän tuntuisen ja helpottaa kääntämistä. Oheinen kuva havainnollistaa full rocker rakennetta. 

  • Laadukas ja kestävä puuydinrakenne
  • Full Rocker
  • Pituuden valinta: kokeneille oma pituus +-5cm, aloittelevalle omapituus -5-15cm  • Ilmainen toimitus!
  • Ilmainen siteiden asennus!
  • Siteet todella edulliseen pakettihintaan!
  • Halutessasi voimme porata pelkät reiät siteille!
  • Halutessasi saat ison kasan tarroja mukaan!Siteiksi Step Jr:n kanssa soveltuvat Marker M 7.0 Free, Tyrolia SX 7.5 AC  ja hieman kokeneemmille ja painavemmille laskijoille Marker Free Ten. Siteen valintaan vaikuttavat laskijan paino sekä taitotaso. Huomaathan, että ostaessasi suksipaketin (sukset+siteet) saat huomattavan alennuksen siteiden hinnasta sekä ilmaisen siteiden asennuksen!

Siteen asennusta ja säätöä varten tarvitsemme laskijan painon sekä monon pohjan pituuden millimetreinä (lukee pohjassa tai kyljessä tai voit itse mitata). Voit ilmoittaa laskijan painon ja monon pohjan pituuden oheisessa lisätiedot kentässä!

UUTISET

17.03.2015 19:18

Klarnan maksutavoissa vika

Klarnan maksutavat eivät tällä hetkellä toimi. Selvitämme ongelmaa ja korjaamme sen mahdollisimman pian.
Lue lisää
ProsperCart® verkkokauppaohjelmisto