rahavyö

Mistä Ostaa Rahavyö Matkalle?

Rahavyön idea on käteisen, luottokorttien, passin sekä tärkeiden dokumenttien säilyttäminen suojassa ja ennen kaikkea piilossa. Rahavöitä on saatavilla sekä vyön ulkopuolisilla, että vyön sisäpuolisilla taskuilla. Pelkän käteisen säilytykseen paras vyö on tavallisen vyön kokoinen ja näköinen sisäpuolisella vetoketjutaskulla varustettu rahavyö kuten Jack Wolfskin Secret Belt. Jos on tarve saada myös passi / luottokortti mahtumaan piiloon, niin silloin oikea ratkaisu on vaatteiden alle piiloon menevä rahavyö / piilotasku. Esimerkki hyvästä vaatteiden alle menevästä rahavyöstä on Deuter Security Money Belt

rahavyörahavyö

Mikäli rahavyötä on tarkoitus käyttää yhtään pidempään ja vaativammalla reissulla niin kannattaa panostaa vyön laatuun. Halvemmissa vöissä on usein paksummat ja karkeammat saumat ja vetoketjut eivät ole välttämättä yhtä siroja. Mikäli haluat suojata luottokortit etämaksu-varkauksilta, niin kannattaa valita RFID suojattu rahavyö kuten Eagle Creek RFID Blocker Hidden Pocket.

Rahavöitä myyvät verkkokaupat

Hyvä valikoima rahavöitä löytyy ainakin Scandinavian Outdoor Storesta sekä Matkavarusteesta. Scandinavian Outdoor myy Deuter, Jack Wolfskin sekä Fjällräven merkkejä ja Matkavaruste muun muassa Eagle Creek sekä Tatonka rahavöitä.