Kategoriat
Suuri Kesäale -50% Oakley Aurinkolasit Aurinkolasit Muut Lippikset Vapaa-ajan vaatteet Reput Oheistuotteet Longboardit ja Kruiserit Lasketteluvälineet Twintip Sukset Vapaalaskusukset Lasten Laskettelusukset Naisten Sukset Laskettelusiteet Laskettelumonot Laskettelusauvat Kypärät Laskulasit Suksipussit ja Laukut Laskettelureput Voiteet Tarvikkeet Laskuvaatteet Skullcandy Kuulokkeet Lahjakortit AlekoriArmada Coda Twintip sukset 13-14

Armada Coda Temppusukset

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

Armada Coda on yksi parhaista ellei paras twintip suksi nuoremmille laskijoille. Markettisuksista poiketen Armadan lasten suksissa ei ole tehty kompromisseja laadun ja ominaisuuksien suhteen. Suksessa on pitkälle samat materiaalit ja ominaisuudet kuin kisalaskijoiden suosimassa AR7:ssa. 


Coda on kuitenkin perinteisellä sivuleikkauksella varustettuna riittävän helppo laskettava vaikka ihan ensimmäiseksi laskettelusukseksikin. Vaikka Coda on temppusuksi, niin se toimii hyvin myös monipuolisessa laskussa rinteissä ja niiden vierustoilla. 

  • Cap
  • Fleet Core
  • Positive Camber
  • S7 Base
  • Laminate Matrix
  • 2.5 Impact Edge

150cm
114-78-104
13m

 

143cm
111-76-101
12m

 

136cm
108-74-98
11m


Tilatessasi suksipaketin ilmoita laskijan paino sekä monon pohjan pituus millimetreinä siteen asennusta ja säätöä varten lisätiedot kentässä!

Tarvittaessa voimme porata vain reiät valmiiksi siteille, jos ostat pelkät sukset ja omistat jo hyväkuntoiset siteet.UUTISET

05.07.2014 13:49

Saga Outerwear kesätoimitus saapunut

Saimme pienen erän Saga lippiksiä, t-paitoja ja huppareita varastoon.
Lue lisää