Kategoriat
Alekori Oakley Aurinkolasit Aurinkolasit Muut Lippikset Reput Longboardit ja Kruiserit Lasketteluvälineet Twintip Sukset Vapaalaskusukset Lasten Laskettelusukset Naisten Sukset Laskettelusiteet Laskettelumonot Laskettelusauvat Kypärät Laskulasit Suksipussit ja Laukut Laskettelureput Voiteet Tarvikkeet Laskuvaatteet Skullcandy Kuulokkeet LahjakortitArmada Coda Twintip sukset 14-15

Armada Coda Twintip sukset 14-15
Ennakkotilaustuote

Hinta: 259,00 €

Klarna Klarna osamaksulla 10,79 €/kk
 
 
 
 
 
 
 

Armada Coda on yksi parhaista lasten twintip suksista ja talvi toisensa jälkeen aina myyntitilastojen kärjessä. Codan menestys ei ole sattumaa vaan taustalla on tosiasia, että tämä suksi on rakennettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin Armadan tiimilaskijoiden käyttämät mallit. Coda sopii kaikentasoisille laskijoille ja sen ominaisuudet riittävät erinomaisesti kokeneemmillekin parkkilaskijoille. Coda toimii hyvin myös tavallisessa rinnelaskussa camber profiilinsa ansiosta, jota oheinen kuva havainnollistaa.


  • Laadukas pyyydin
  • Cap rakenne
  • Camber pohjanmuoto
  • 2,5 mm paksut teräskantit
  • Luistava S7 pohjamuoviSiteiksi Codan kanssa soveltuvat Marker M 7.0 Free, Tyrolia SX 7.5 AC  ja hieman kokeneemmille ja painavemmille laskijoille Marker Free Ten. Siteen valintaan vaikuttavat laskijan paino sekä taitotaso. Huomaathan, että ostaessasi suksipaketin (sukset+siteet) saat huomattavan alennuksen siteiden hinnasta sekä ilmaisen siteiden asennuksen!

Siteen asennusta ja säätöä varten tarvitsemme laskijan painon sekä monon pohjan pituuden millimetreinä (lukee pohjassa tai kyljessä tai voit itse mitata). Voit ilmoittaa laskijan painon ja monon pohjan pituuden oheisessa lisätiedot kentässä!

UUTISET

17.09.2014 16:11

Syksyn uutuuksien saapumisajoista. Armada, Line, Saga jne.

Olemme lisänneet osan syksyn uutuustuotteista näkyville verkkokauppaan. Osa tuotteista on myös mahdollista ennakkotilata.
Lue lisää